ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΣ

Ο Όμιλος Φάις αναδεικνύεται ως ένας οργανισμός που συνδυάζει την εξαιρετική ποιότητα και τη δέσμευση στην καινοτομία, παρέχοντας υπηρεσίες και προϊόντα υψηλού επιπέδου. Οι δράσεις του Ομίλου έχουν αναγνωριστεί με μία σειρά από σημαντικές διακρίσεις, επιβεβαιώνοντας τη θέση του στην πρωτοπορία του κλάδου. Τα βραβεία που απονέμονται στον Όμιλο Φάις αντικατοπτρίζουν την υποστήριξη και την αναγνώριση που λαμβάνει από την επιχειρηματική κοινότητα, τους καταναλωτές αλλά και από εξειδικευμένες οργανώσεις που εκτιμούν την προσήλωσή του στην αριστεία.

Ο Όμιλος Φάις, διανομέας της UGG, σημειώνει ασύγκριτη επιτυχία με διπλή διάκριση στα Global Sales Awards 2023

Η εταιρεία Unlimited Α.Ε., μέλος του Ομίλου Φάις και επίσημος διανομέας του Καλιφορνέζικου brand UGG, έλαβε στα Global Sales Awards 2023 τις διακρίσεις:
“UGG EMEA DISTRIBUTOR OF THE YEAR 2023” (Βραβείο ΕΜΕΑ) και “UGG GLOBAL DISTRIBUTOR PARTNER OF THE YEAR 2023 (Παγκόσμιο Βραβείο)”. Επιβεβαιώνεται έτσι, για μια ακόμη φορά ο κορυφαίος ρόλος της στην επίτευξη των ετήσιων στόχων πωλήσεων, στην ανάπτυξη πωλήσεων στις στρατηγικές κατηγορίες του σήματος UGG (όπως τα ανδρικά προϊόντα), στην παρουσία της μάρκας τόσο σε πελάτες χονδρικής όσο και στη λιανική (με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος UGG Monobrand στο Κολωνάκι και του UGG pop-up store στον Κηφισιά), καθώς επίσης και στην υλοποίηση και υποστήριξη όλων των μάρκετινγκ καμπανιών της UGG.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που μια χώρα λαμβάνει αυτές τις διακρίσεις την ίδια χρονιά, και στις δύο κατηγορίες, την Ευρωπαϊκή (περιφερειακή EMEA) και την Παγκόσμια.

Το brand UGG διατίθεται αποκλειστικά από τον Όμιλο Φάις σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία.

Η ΚΙΚΟ Milano σημειώνει διπλό θρίαμβο στο 2023 World Franchising Meeting στο Μιλάνο.

Με περηφάνια ανακοινώνουμε τη σημαντική διάκριση της KIKO Milano στο 2023 World Franchising Meeting, που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο στις 7 και 8 Νοεμβρίου. Η KIKO Milano, το beauty brand του Ομίλου Φάις, απέσπασε δύο διακεκριμένα χρυσά βραβεία στις κατηγορίες ” Best Perfect Store Execution ” και “360° Collection Campaign “.

Τα βραβεία αυτά αναδεικνύουν συλλογικά την αριστεία της KIKO Milano τόσο στις λειτουργικές όσο και στις μάρκετινγκ διαστάσεις του brand που έχουν συνεισφέρει στην εξαιρετική επιτυχία του σήματος στον τομέα του λιανικού εμπορίου. Αυτή η διπλή νίκη επίσης επιδεικνύει τη δέσμευση του Ομίλου Φάις στην καινοτομία και τον θέτει ως υπόδειγμα στον χώρο των επιχειρήσεων. Συνεχιζόμενη επιτυχία, ανάπτυξη και καινοτομία είναι τα χαρακτηριστικά που καθορίζουν τόσο την KIKO Milano όσο και τον Όμιλο Φάις.

Τη διανομή των καλλυντικών KIKO Milano έχει αναλάβει αποκλειστικά ο Όμιλος Φάις, διαθέτοντας καταστήματα στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Βουλγαρία καθώς και το eshop www.kikocosmetics.gr.

Διανομέας της Χρονιάς 2022 για τη διανομή της New Era στην Ελλάδα

Για το έτος 2022, η Sportswind, εταιρεία του Ομίλου Φάις, διακρίθηκε ως “Διανομέας της Χρονιάς” για την αποκλειστική διανομή της NEW ERA στην Ελλάδα. Η NEW ERA είναι η απόλυτη επιλογή σε παγκόσμιο επίπεδο στους τομείς της μόδας, της αθλητικής μόδας, της μουσικής και της ψυχαγωγίας. 

Κάθε χρόνο, τα Global Headquarters της NEW ERA επιλέγουν τρεις χώρες που ξεχωρίζουν σε τέσσερις σημαντικές κατηγορίες που διαμορφώνουν την εικόνα της διανομής της μάρκας στην αντίστοιχη εγχώρια αγορά της. Για το 2022, οι 3 υποψήφιες χώρες ήταν η Σουηδία, η Ελλάδα και το Ντουμπάι, με την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Sportswind, να αναδεικνύεται ως η νικήτρια. 

Αυτή η διάκριση είναι μια σημαντική αναγνώριση για το συνολικό δίκτυο διανομής στη χώρα μας, καθώς και για την αφοσίωση του Ομίλου στο να διανέμει τις κορυφαίες παγκόσμιες εμπορικές μάρκες με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

To brand της NEW ERA διατίθεται αποκλειστικά από τον Όμιλο Φάις σε Ελλάδα, Κύπρο και Ρουμανία. 

Golden Βραβείο για την KIKO Milano στο διαγωνισμό PRIX DE BEAUTÉ 2021

Η KIKO Milano, το brand καλλυντικών του Ομίλου Φάις, διακρίθηκε στον διαγωνισμό PRIX DE BEAUTÉ 2021 τον πιο δημοφιλή και αξιόπιστο διαγωνισμό προϊόντων ομορφιάς στην ελληνική αγορά.

Την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021, η KIKO Milano, απέσπασε το Golden βραβείο στην κατηγορία Αυτόνομης Διακίνησης για το KIKO Milano 3D Hydra Lip Gloss, έπειτα από αξιολόγηση τόσο του καταναλωτικού κοινού, όσο και της κριτικής επιτροπής του θεσμού. 

Η βράβευση του best-seller προϊόντος του brand στον θεσμό PRIX DE BEAUTÉ, έρχεται να επιβεβαιώσει για ακόμα μια φορά ότι το no1 make up brand της Ιταλίας διακρίνεται στην κατηγορία του, με μια ευρεία γκάμα περισσότερων από 1.000 καλλυντικών προϊόντων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και συντροφεύουν τις γυναίκες σε κάθε τους στιγμή! 

Τη διανομή των καλλυντικών KIKO Milano έχει αναλάβει αποκλειστικά ο Όμιλος Φάις, διαθέτοντας καταστήματα στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Βουλγαρία καθώς και το eshop www.kikocosmetics.gr.