ΑΘΛΗΣΗ 

Ο Όμιλος Φάις στοχεύει ψηλά εδώ και πάνω από τέσσερις δεκαετίες. Οι επιτυχημένες και μακροχρόνιες συνεργασίες του αποτελούν τον πυλώνα της ανάπτυξής του, καθώς από το 1995 κιόλας, δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά με μία ευρεία γκάμα αποκλειστικής διανομής αθλητικών σημάτων. 

Εκ τότε ξεκίνησε μια λαμπρή πορεία για τον Όμιλο, καθώς πλέον αποτελεί τον master franchisee της Adidas Padel στην Ελλάδα, δημιουργώντας έτσι ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη . Η πιο πρόσφατη προσθήκη του Ομίλου είναι η ανάληψη του master franchisee της Merrithew™, το κορυφαίο brand στην κατασκευή premium εξοπλισμού και αξεσουάρ Pilates.

Πλέον στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας του βρίσκονται κορυφαία brands όπως αυτά της Technogym, E-tennis , New Era και της Wilson, της πλέον ταχύτερα αναπτυσσόμενης αμερικανικής εταιρείας με είδη τένις στις HΠA.

Από το 1995 μέχρι και σήμερα η αμεσότητα, η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, η ακεραιότητα  και ο σεβασμός στους πελάτες, στους καταναλωτές και στους συνεργάτες χαρακτηρίζουν κάθε δράση του Ομίλου Φάις. 

BRANDS ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ