ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ

1. Ποιοι είμαστε

Ο Όμιλος Εταιρειών Φάις, δραστηριοποιείται στους τομείς του εμπορίου λιανικής και χονδρικής ενδυμάτων, υποδημάτων, αξεσουάρ καθώς και στον τομέα της διαχείρισης πολυκαταστημάτων για περισσότερα από 40 χρόνια, κυριαρχώντας στην ελληνική αγορά και επεκτείνοντας τις δραστηριότητες του σε Βουλγαρία, Ρουμανία & Κύπρο.
Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του Ομίλου, περιλαμβάνουν τη διανομή luxury, casual και lifestyle ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ, φέρνοντας στους καταναλωτές ισχυρές και καινοτόμες μάρκες. Ο Όμιλος, διατηρεί ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο από εμβληματικά fashion & sport brands καθώς και κορυφαία brands σε άλλους τομείς του lifestyle.
Ο Όμιλος, καλύπτει όλα τα κανάλια διανομής, εστιάζοντας σε ισχυρές και μακροχρόνιες συνεργασίες με βασικούς εμπόρους χονδρικής. Στο λιανικό εμπόριο, ο Όμιλος λειτουργεί αποκλειστικά αλλά και multi-brand καταστήματα, corners στα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα, outlets & ηλεκτρονικά καταστήματα σε Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία & Κύπρο.
Ο Όμιλος έχει επίσης επεκτείνει τις δραστηριότητές του και σε άλλους τομείς, όπως των τροφίμων & ποτών, σκαφών αναψυχής, τουρισμού κ.α.

 

2. Ο Όμιλος σήμερα

Ο Όμιλος εξειδικεύεται στην εδραίωση και την ανάπτυξη brands για περισσότερο από 40 χρόνια, κυριαρχώντας στην ελληνική λιανική και χονδρική αγορά απασχολώντας αυτή τη στιγμή περίπου 1200 άτομα στο εργατικό του δυναμικό.

Ο Όμιλος, συνεχίζει να επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και στόχους στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία ενώ συνεχίζει να ενσωματώνει νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες και στόχους επεκτείνοντας το προϊοντικό του χαρτοφυλάκιο.

Ο Όμιλος, συνεχίζει να επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και στόχους στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία ενώ συνεχίζει να ενσωματώνει νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες και στόχους επεκτείνοντας το προϊοντικό του χαρτοφυλάκιο.

Ο Όμιλος Φάις είναι πρωτοπόρος σε κάθε πτυχή της δραστηριότητάς του, οδηγώντας τις τάσεις της αγοράς και καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών. Το διευρυμένο εμπορικό του δίκτυο, το απεριόριστο χαρτοφυλάκιό του με αγαπημένα, καινοτόμα και ισχυρά brands, μαζί με τις μακροχρόνιες συνεργασίες που διατηρεί, αποτελούν τα θεμέλια της επιτυχημένης πορείας του. Ακολουθώντας ένα σταθερό αναπτυξιακό προσανατολισμό και λειτουργώντας με διορατικότητα, διαμορφώνει τις σύγχρονες τάσεις, ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες, δημιουργεί επιθυμίες, πραγματοποιεί όνειρα και πρακτικά επιβεβαιώνει την ηγετική του θέση στην αγορά, υποστηρίζοντας τις δικές του μοναδικές αξίες:

Ελληνικότητα γιατί οι ρίζες του βασίζονται στην ελληνική κοινωνία, εδραιώνοντας τη θέση του την αγορά
Εξέλιξη γιατί κάθε επιλογή επιβεβαιώνει τη στρατηγική υπεροχή του Ομίλου
Ευελιξία γιατί μπορεί να ανιχνεύσει επιθυμίες και να εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη, κάθε καταναλωτή, την κάθε στιγμή
Ποιότητα γιατί τίποτα δεν έχει πραγματική αξία αν δεν έχει πραγματική ουσία
Αξιοπιστία γιατί κάθε σχέση, βασίζεται στη διαφάνεια και την ειλικρίνεια
Σεβασμός γιατί αυτή είναι μια υπέρτατη αξία που δεν δίνεται, αλλά κερδίζεται με πράξεις ουσίας

 

3.Αποστολή

Το κίνητρό μας είναι δυνατό σε ό,τι κάνουμε, γιατί για πάντα θα…

Εμπνεόμαστε από τις επιθυμίες