ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ

1. Ποιοι είμαστε

Ο Όμιλος Εταιρειών Φάις δραστηριοποιείται εδώ και 40 χρόνια στους τομείς του εμπορίου λιανικής και χονδρικής ενδυμάτων, υποδημάτων, καλλυντικών και αξεσουάρ, καθώς και στη διαχείριση πολυκαταστημάτων, κυριαρχώντας στην ελληνική αγορά και δραστηριοποιούμενος παράλληλα σε Βουλγαρία, Ρουμανία & Κύπρο.

Οι επιχειρηματικές δραστηριότητές του περιλαμβάνουν τη διανομή luxury, casual και lifestyle ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ από ισχυρές και καινοτόμες μάρκες. Ο Όμιλος διατηρεί ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο από εμβληματικά fashion και sport brands, καθώς και κορυφαία brands σε άλλους τομείς του lifestyle και του beauty.

Καλύπτοντας όλα τα κανάλια διανομής, ο Όμιλος εστιάζει σε ισχυρές και μακροχρόνιες συνεργασίες με βασικούς εμπόρους χονδρικής. Στο λιανικό εμπόριο, λειτουργεί τόσο αποκλειστικά όσο και με παρουσία σε multi-brand καταστήματα, corners στα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα, outlets και ηλεκτρονικά καταστήματα σε Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία και Κύπρο.

Επιπλέον, ο Όμιλος έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές του και σε άλλους τομείς, όπως των τροφίμων και ποτών, σκαφών αναψυχής, τουρισμού κ.ά.

 

2. Ο Όμιλος σήμερα

Με πλεονέκτημά του την εδραίωση και ανάπτυξη brands για πάνω από 40 χρόνια, ο Όμιλος Φάις κυριαρχεί στην ελληνική λιανική και χονδρική αγορά, με το προσωπικό του να φτάνει αυτή τη στιγμή τα περίπου 1.200 άτομα.

Ο Όμιλος συνεχίζει να επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες μέσα από στοχευμένες κινήσεις σε Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία και Βουλγαρία, διευρύνοντας συνεχώς το προϊοντικό του χαρτοφυλάκιο. Επιπλέον, συνεχίζει να πρωτοπορεί και να διαμορφώνει τις τάσεις σε κάθε πτυχή της δραστηριότητάς του, χωρίς να επαναπαύεται στην απλή κάλυψη των αναγκών του κοινού. 

Με εφόδια ένα εκτενές εμπορικό δίκτυο, ένα ευρύτατο χαρτοφυλάκιο ισχυρών, αγαπημένων και καινοτόμων brands, καθώς και μια σειρά από μακροχρόνιες συνεργασίες, η πετυχημένη πορεία του Ομίλου ακολουθεί έναν σταθερό αναπτυξιακό προσανατολισμό. Πορεία, που δεν είναι ανεξάρτητη από τις θεμελιώδεις αξίες που τον χαρακτηρίζουν από το ξεκίνημα.

Τη διορατικότητα και ευελιξία που του επιτρέπει να αναγνωρίζει το περιβάλλον της αγοράς, διαμορφώνοντας τις τάσεις που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες του κοινού του. Την αδιαπραγμάτευτη προσήλωση στην ποιότητα -αγαθών αλλά και υπηρεσιών. Τον σεβασμό προς κάθε συνεργάτη, εργαζόμενο ή καταναλωτή, που κερδίζει προσπαθώντας ουσιαστικά και καθημερινά λειτουργώντας με αξιοπιστία, διαφάνεια και ειλικρίνεια. Και φυσικά, την ελληνικότητά του, που αποτυπώνεται σε επίπεδο εργατικού δυναμικού, επαφής με την κοινωνία, και θέσης στην αγορά.

 

3.Αποστολή

Ένας Όμιλος με ιστορία αλλά και προοπτική, που αντλεί έμπνευση και ανταποκρίνεται στις επιθυμίες του κοινού του, όσο απαιτητικές και αν είναι αυτές. Με συνέπεια, σοβαρότητα και δημιουργικό πνεύμα. Αυτός είναι ο Όμιλος Φάις!